پالایش نفت کرمانشاه

پالایشگاه نفت کرمانشاه که با نام شرکت پالایش نفت کرمانشاه فعالیت می‌کند، یک پالایشگاه نفت است که در شهر کرمانشاه در ایران قرار دارد. این پالایشگاه در سال ۱۳۰۱ با ظرفیت روزانه ۲ هزار بشکه فعالیت خود را آغاز کرد. این پالایشگاه در زمان خود دومین پالایشگاه ایران بود و نفت خام آن از میدان نفتی نفت‌شاه تأمین می‌شد. اما افتتاح رسمی پالایشگاه در سال ۱۳۱۴ اتفاق افتاد که ظرفیت آن به ۴۲۰۰ بشکه در روز افزایش یافت. از سال ۱۳۴۸ به دلیل افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی و نیاز به افزایش تولید نفت، تأسیسات این پالایشگاه تغییر کرد و مجدداً در سال ۱۳۵۰ این پالایشگاه با ظرفیت روزانه ۱۵ هزار بشکه فعالیت خود را ادامه داد. در حال حاضر ظرفیت اسمی این پالایشگاه ۲۵۰۰۰ بشکه در روز و ظرفیت عملیاتی آن ۳۰۰۰۰ بشکه در روز می‌باشد و قرار است با اجرای طرح سه سالۀ افزایش ظرفیت این میزان تا سال ۱۴۰۴ به ۴۰ هزار بشکه در روز افزایش بیابد. خوراک نفت خام این پالایشگاه شامل نفت خام نفت شهر، سرکان، مالکوه در شهرستان پلدختر می‌باشد.

پالایش نفت کرمانشاه
پالایش نفت افتاب

پالایش نفت آفتاب

فعالیت شرکت پالایش نفت آفتاب از اردیبهشت ماه سال ١٣٨٦ آغاز گردید.خلاقیت، سرعت عمل بدنه اجرايى و ایده‌های جدید در حوزه‌های نفتی، نقش بسیار مهمی در توسعه‌ی کسب‌و‌کار این شرکت داشته است.این شرکت بعد از پالایشگاه کرمانشاه، بزرگ‌ترین پالایشگاه کاملًا خصوصی کشور است و توانسته با استفاده از ایده‌های خلاق و نوین مدیریتی و سرمایه انسانی خود در فهرست ١٠٠ شرکت اول و ١٠ صادرکننده برترکشور قرار گیرد. از دیگر افتخارات این مجموعه می‌توان به احراز رتبه سوم بیش‌ترین رشد بنگاه اقتصادی کشور در کل صنایع و انجام کلیه تعهدات ارزی مطابق قانون، اشاره کرد. شرکت پالایش نفت آفتاب امروزه گام‌های جدیدی را در راستای توسعه برداشته تا بتواند جایگاه خود را ارتقاء بخشد. نتایج و دستاوردهای اقتصادی این شرکت و رویکرد کسب‌و‌کار آن به گونه‌ای است که برای مشارکت سرمایه‌گذاران، علی‌الخصوص جذب سرمایه‌گذاران جدیدالورود به بازار سرمایه، دارای جذابیت‌های رقابتی و ارزش‌آفرین است.

ماشین سازی اراک

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک (سهامی عام) به منظور برآورده کردن نیازهای صنعتی کشور و احداث واحدهای صنعتی،  تولید انواع ماشین آلات،  تجهیزات و سایر فرآورده های صنعتی،  در سال ۱۳۴۶ در زمینی به مساحت ۱۳۴ هکتار در شهر اراک تاسیس و در سال ۱۳۵۰ به عنوان اولین صنعت سنگین کشور به بهره برداری رسید. زیر ساخت های این شرکت به گونه‌ای است که همه فعالیت های مرتبط با جریان محصول از تولید مواد اولیه تا تحویل محصول نهایی را در بر می گیرد و این ویژگی باعث ایجاد انعطاف پذیری منحصر به فرد و استراتژیکی در تامین نیاز های صنعتی کشور شده است بطوری که اولین های صنعت سنگین ایران در تاریخ ماشین سازی اراک رقم خورده و به عنوان صنعتِ صنعت ساز همواره پیشتاز می باشد.

در حال حاضر این مجتمع بزرگ صنعتی تحت مالکلیت موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، اولین و بزرگترین واحد صنعتی کشور است که با بیش از نیم قرن سابقه درخشان در عرصه توسعه صنعتی و زیر بنایی کشور و با قابلیت های علمی و بهره مندی از حدود 2000 نیروی متخصص و کار آزموده، تجهیزات و امکانات پیشرفته در قالب پنج گروه تولیدی مختلف، سه شرکت تابعه مستقل، دو گروه پشتیبانی و دانشگاه جامع علمی و کاربردی توانایی انجام پروژه های بزرگ ملی و بین المللی را دارا و با تولید 77 نوع محصول متنوع در حوزه های کسب و کار زیر فعالیت می نماید:

  • صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • صنایع معدنی و فولاد
  • تاسیسات حرارتی و دیگ های بخار
  • ریخته گری آلیاژی و آهنگری
  • نیروگاه ها و انرژی های تجدید پذیر
  • پل، سازه های فلزی و تاسیسات بندری
ماشین سازی اراک
کیمیا پارس خاورمیانه

پتروشیمی کیمیا پارس خاورمیانه

 

شرکت کیمیای پارس خاورمیانه تحت شماره ٣٠٨٣٩٣ در تاریخ ٣ مهر ١٣٨۶ در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسیده است.سرمایه فعلی شرکت 4812 میلیارد ریال می باشد.

نوع شرکت و موضوع فعالیت

شرکت کیمیای پارس خاورمیانه از نوع سهامی خاص میباشد.

  1. احداث مجتمع های تولید شیمیائی و پتروشیمی
  2. انجام فعالیتهای بازرگانی از قبیل صادرات و واردات محصولات شیمیائی و محصولات تولیدی
  3. ایجاد شرکتهای فرعی و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در داخل و خارج از کشور
  4. قبول نمایندگی و اعطای نمایندگی برای فعالیت های مرتبط به موضوع شرکت
  5. اخذ اعتبارات وتسهیلات ریالی و ارزی برای تسریع فعالیت های تولیدی و تجاری شرکت
  6. انجام خدمات مهندسی تعمیر، نگهداری و بهره برداری از واحدهای احداث شده در داخل و خارج از شرکت و خرید کلیه سهام های شرکت تولیدی

 

پتروشیمی مسجد سلیمان

مجتمع عظیم پتروشیمی مسجدسلیمان در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار و در منطقه زیلایی شهرستان مسجدسلیمان، در محدوده ۱۳۰ کیلومتری شمال شرقی اهواز، ۳۰ کیلومتری شمال غربی شهر مسجدسلیمان مجاور جاده لالی(منطقه هفت شهیدان) و  ۱۱/۵ کیلومتری جنوب رودخانه کارون قرار دارد. برابر طرح توسعه، وسعت منطقه به بیش از ۱۰۰۰ هکتار افزایش خواهد یافت.

از نظر موقعیت جغرافیایی منطقه از طریق بندر امام خمینی به آبهای آزاد بین المللی و از طریق راه آهن سراسری به ترکیه، اروپا و آسیای مرکزی دسترسی دارد.

هولدینگ صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان جهت نیل به اهداف خود با تأکید بر یادگیری و بهبود مستمر، در راستای پایبندی به سرمایه‌های انسانی و محیط کسب و کار، متعهدانه کوشش می‌نماید.

پتروشیمی مسجد سلیمان